Geluid

Fashion designer Stine Goya geeft Bang & Olufsen een make-over

Bang & Olufsen gaat samenwerken met Stine Goya. De eveneens Deense fashion designer zal het kleurenassortiment voor de Beo Vision 11 (lees hier onze recensie van die televisie) en de draadloze luidsprekers BeoLab 17 en BeoLab 20 uitbreiden met de kleuren Midnight Green, Rumba Red, Forged Iron en Driftwood.

Al sinds 2005 krijgt Goya veel internationale lof voor collecties en modeshows, die zich kenmerken door levendige kleuren, zelf ontworpen prints en bijzonder gevormde kledingstukken. Over de overstap van de modewereld naar de wereld van de elektronica zegt ze: “Mijn doel was om kleuren met meer warmte toe te voegen aan het bestaande Bang & Olufsen-palet, waardoor mensen de producten kunnen personaliseren en aanpassen aan het interieur.”

Volgens Goya zijn mode en interieurdesign tegenwoordig nauw met elkaar verbonden: “Jezelf definiëren gebeurt niet meer alleen via de kleding, maar ook via de inrichting van je huis. De consument van nu is stoerder en durft meer met kleur te spelen. Basics worden vaker gekozen vanwege de goede kwaliteit. Door hiermee te mixen en matchen ontstaan nieuwe stijlen en manieren om jezelf uit te drukken. Een simpele aanpassing in kleur maakt dit al mogelijk.”

Ook Marie Kristine Schmidt, de Vice President Design, Brand en Marketing bij Bang & Olufsen, licht de samenwerking met Stine Goya toe. “We hebben besloten om te gaan samenwerken met Stine, omdat zij een esthetische en ware professional is op het gebied van kleur. Stine’s kijk op het vak sluit naadloos aan op die van Bang & Olufsen, waardoor wij een perfecte combinatie zijn”, aldus Schmidt.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.