Geluid

B&W bouwt Maserati-hoofdtelefoon en -speakers

Als je een 100.000 euro+ Maserati Quattroporte aanschaft, kan je tijdens het rijden genieten van een audiosysteem van Bowers & Wilkins. Dat is een bom geld, maar voor heel wat minder koop je nu een Maserati-editie van de P5-hoofdtelefoon of een set Diamand 805-speakers.

De samenwerking tussen de Britten en Italianen krijgt dus een vervolg op audiovlak. De P5 Maserati Edition is in essentie een P5 (lees hier de test), maar dan in een fijn, donkerblauw lederen afwerking en met Maserati-logo. Je krijgt er ook lederen reisetui bij, evenals twee hoofdtelefoonskabels.

Technisch lijkt de hoofdtelefoon onveranderd, wat het dus vooral een stijlkeuze maakt. Aan de Maserati-editie van de P5 bengelt een prijskaartje van 399 euro.

Voor wie het toch wat grootser ziet, heeft Bowers & Wilkins een Maserati-uitvoering van zijn bekende Diamond 805-speakers met bijhorende stand. Hier lijkt er heel wat te zijn gedaan om de Maserati-naam te laten blinken.

Zo is de 9.000-euro kostende paar speakers uitgevoerd in zwart leer en een prachtig ogende houtfineer. Uiteraard ontbreekt het Maserati-logo niet op het appel. Zoals we zouden verwachten van speakers uit de Diamond-reeks zijn de tweeters vervaardigd uit (synthetisch) diamand.

 

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.