Geluid

Aëdle VK-1 hoofdtelefoon in Benelux te koop

De Aëdle VK-1 hoofdtelefoon is eindelijk in België en Nederland te koop. De jonge makers van de VK-1 waren jarenlang bezig met de ontwikkeling van deze bijzondere design hoofdtelefoon.

De VK-1 werd ontwikkeld in Parijs door twee jonge mannen. Hun missie: iets unieks creëren binnen de wereld van de koptelefoons. Het werd een hoofdtelefoon die naar eigen zeggen net zo goed klinkt als hij eruit ziet.

Twee jaar en vijfentwintig (!) versies waren nodig om tot de uiteindelijke Aëdle VK-1 te komen. Het resultaat is een minimalistische over-ear hoofdtelefoon die gebouwd is rond een paar titanium drivers. Deze werden geselecteerd na een langdurig proces. De hoofdband zelf is een stuk mangaan staal die geen scharnieren of mounts heeft. Verder is de hoofdtelefoon uitgerust met een 3.5mm afneembare kabel met microfoon, 40 mm drivers en 40 mW aan vermogen.

De Aëdle (Spreek uit als Edel) VK-1 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Classic met bruin leer en de zwarte Carbon uitvoering. Beide uitvoeringen zijn nu onder andere te koop via de Hifidelity webwinkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.