Redactie

Trespass

Diamantenheler Kyle Miller (Nicolas Cage) spoedt zich naar zijn moderne villa in het midden van het bos, waar hij wordt opgewacht door zijn vrouw Sarah (Nicole Kidman) en hun tienerdochter Avery (Liana Liberato). Het lijkt allemaal peis en vree, al zijn er huwelijksproblemen in de kiem, en kruipt dochterlief 's nachts door haar raam om in het dorp te gaan feesten.

Maar het echte probleem waarmee ze geconfronteerd worden in deze inbraakthriller zijn de gemaskerde lui die het huis binnendringen, op zoek naar geld, diamanten, misschien zelfs een van Sarahs nieren. De boel lijkt nog relatief eenvoudig op te lossen, maar dan komt het: er is geen geld en geen diamanten, want vaderlief is – zonder dat vrouw en dochter dat weten – op droog zaad geraakt.

Wat volgt is een spannende gijzelingsthriller over het overkomen van persoonlijke obstakels, gemaakt door een regisseur – Joel Schumacher – die raad weet met dit soort materiaal: hij zat ook achter stevige films als Falling Down, Tigerland en Veronica Guerin.

Vrijdag 19 april op 2BE om 20u35

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.