Geluid

Teufel-streamer lust HD-audio

Teufel heeft de losse netwerkspeler van het Raumfeld-systeem een stevige upgrade gegeven. De Connector2 kan nu hoge resolutiebestanden afspelen en is goedkoper.

De Connector2 is bedoeld als speler bij een audio-installatie. Het beschikt over een analoge en digitale uitgang waarlangs muziek naar een versterker kan gestuurd worden. Op dit manier kan een bestaande hifiketen geïntegreerd worden in een multiroom-setup.

Het kan natuurlijk ook gebruikt worden als alleenstaande streamer voor muziek die bijvoorbeeld op een NAS staat. Zowel in het solo- als multiroomscenario wordt de Connector2 bediend via een app (Android of iOS) of een Raumfeld-remote.

Het nieuwe toestel is de opvolger van de Connector, waarop ook werd gealludeerd in onze test van het Raumfeld-systeem. Nieuw is de ondersteuning voor 24 bit 192 kHz FLAC-bestanden, wat vrij uniek is voor een streamer van dit prijspunt. De Connector2 wordt immer verkocht voor 199 euro, een scherpe tegenstelling met de Connect van grote rivaal Sonos.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.