Geluid

Sonus faber breidt Venere-reeks verder uit

De onlangs geïntroduceerde Venere-luidsprekerlijn van Sonus faber krijgt gezelschap van twee nieuwkomers: de Venere  3.0 en 2.0. Dat kondigde de Italiaanse luidsprekerfabrikant aan op CES. 

De 3.0 is een vloerstaande luidspreker die in de markt wordt gezet als het absolute vlaggenschip van de serie, terwijl de 2.0 een nieuw boekenplankmodel is. Die laatste heeft een 180 millimeter driver voor het mid- en laagweergave, terwijl de behuizing net wat groter is dan die van de eerder gelanceerde Venere 1.5.

Net als bij de overige modellen in de reeks – er is ook nog een Venere 1.5, 2.5, center en wall – zien de vormgeving en afwerking er weer absurd goed uit, ondanks het gegeven dat dit eigenlijk een van de instappers is uit de line-up van Sonus faber. Kun je nagaan wat je bij de duurdere modellen van deze fabrikant mag verwachten…

Een exacte adviesprijs hebben we nog niet in ons bezit, maar je mag er vanuit gaan dat deze pareltjes binnenkort al te bekijken en beluisteren zijn bij de betere hifizaak.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.