Mobile

Platte subwoofer voor je wagen bij Pioneer

Wie ook in de wagen van hoogstaand geluid wil genieten, kan eigenlijk niet zonder subwoofer. Maar waar stop je zo'n log ding weg? Pioneer bespaart je die denkoefening met de nieuwe TS-WX710A, een platte sub die zich makkelijk in elke wagen laat plaatsen zonderal te veel plaats op te eisen.

De nieuwe TS-WX710A is een actieve subwoofer, die beschikt over een ingebouwde MOSFET-versterker met een vermogen van 200 watt. Of met andere woorden: het is een kant-en-klaar pakket waar geen losse versterkers of andere componenten meer aan toegevoegd hoeven te worden.

In de strak gelijnde behuizing gaat een symmetrisch backloaded hoornsysteem schuil met twee 16 centimeter grote woofers, die volgens Pioneer zorgen voor een rijke, heldere en snelle bas en een frequentiebereik van 25 tot 200 Hz.

Normaal verwacht je een uit de kluiten gewassen kist rond zo'n systeem, maar dat is hier duidelijk niet het geval. De hele sub is immers maar 9 centimeter hoog, 32 centimeter diep en 85 centimeter breed.
 


Daarnaast laat de Pioneer TS-WX710A zich ook flexibel installeren: de subwoofer kan zowel liggend als staan worden gemonteerd in de kofferruimte van je wagen.

Door het krasbestendige ontwerp kan er zelfs gewoon bagage bovenop de subwoofer worden gelegd zonder kans op beschadigingen.

Je geeft met andere woorden amper laadruimte op, terwijl de geluidskwaliteit van je in-car audiosysteem wel duidelijk beter wordt.

En wil je de sub toch even verwijderen, dan kan dat relatief eenvoudig: de TS-WX710A wordt immers op zijn plaats gehouden door riemen, zodat hij in een handomdraai uitneembaar is.

Combineerbaar met alle radio's
De Pioneer TS-WX710A beschikt over RCA- en luidsprekeringangen waardoor het mogelijk is om de subwoofer te integreren in uiteenlopende systemen. Jawel, zelfs met het originele audiosysteem van de auto.  

Dankzij de meegeleverde afstandbediening regel je bovendien eenvoudig het ingangsniveau, de fase en de laagdoorlaatfilter vanuit de bestuurderszetel, zonder daarvoor de kofferruimte in te hoeven duiken.

De Pioneer TS-WX710A is te koop vanaf juni 2013 en gaat zo'n 449 euro kosten. Voor meer informatie kan je terecht op de Pioneer-website.
 


Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.