Geluid

Overal goed geluid met Dxm Signature Serie

Met de Dxm Signature Serie heeft Creative een draadloze audio-oplossing in het aanbod die niet alleen modulair samengesteld kan worden, maar ook zelfkalibrerend is. Een primeur, zo claimt de fabrikant.

De nieuwe Creative-serie bestaat uit drie producten: de D5xm (299 euro), D3xm (180 euro) en Dsxm (180 euro). Die eerste twee zijn luidsprekers, de laatste een heuse subwoofer.   

Draadloos
Twee features onderscheiden deze producten van de grijze massa. Om te beginnen gaat het om een modulair systeem, wat inhoudt dat je verschillende producten uit de familie zowel los kan gebruiken als ze kan combineren tot één uitgebreide audioset.
 

De speakers en subwoofer maken draadloos een verbinding met elkaar via de 5,8-GHz-band, en dankzij de Creative Central-app kan dat zelfs gewoon met een knopdruk. 

Ook muziek naar de speakers sturen kan volledig draadloos, en wel via Bluetooth.

Automatische piloot
Het tweede opvallende kenmerk is de automatische kalibratie van het systeem, dat de weergave volautomatisch aanpast aan de ruimte waarin je de speakers opstelt. Creative beweert dat het dankzij deze feature geen rol meer speelt waar je de speaker(s) exact zet, aangezien de klank altijd optimaal blijft.

De Creative D5xm en Dsxm zijn rond deze tijd in de handel te vinden. Op de D3xm is het nog wachten tot eind juni.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.