Redactie

New Music Belgian HiFi Show 2013

Op 5 en 6 oktober 2013 gaat de nieuwste editie van de New Music Belgian Hifi Show in première. Voor de vijfde maal op rij kan je er kennismaken met en vooral genieten van het nieuwste uit de hifi, home cinema en high-end scene.

Dolce La Hulpe is wederom de prachtige locatie van dit Benelux-event, waar bezoekers een beursvloer van meer dan 3.500 vierkante meter kunnen betreden met meer dan 200 merken uit de beeld- en geluidswereld. 

De organisatie van het event is een gezamelijk initiatief van audiovideo2day en New Music Brussels. José Loro (zaakvoerder New Music) legt uit: "Nieuw in deze vijfde editie wordt dat wij als shop (New Music) ook zelf mee de beursvloer gaan betreden. Als top-of-the-bill stellen we twee absolute referentiesystemen samen in één van de grootste zalen. Op die manier willen we onze meerwaarde en expertise overbrengen naar onze huidige en toekomstige klanten. Er komt straks een inschrijfpagina voor de verschillende luistersessies op zaterdag en zondag, want het belooft een unieke set te zijn."

"Het Conference Centre van Dolce La Hulpe blijft één van de mooiste locaties om al dat high-end beeld en geluid in onder te brengen. High-end betekent niet meteen het duurste, maar doelt eerder op het streven naar hoogwaardige weergave. We trachten tijdens dit evenement de consument te overtuigen van wat goed geluid en beeld feitelijk inhoud. Beschouw onze beursvloer daarom als één grote workshop", verklaart Marco Lisi (zaakvoerder audiovideo2day.eu).

Jef Deckx (high-end specialist New Music) licht toe: "We gaan onze bezoekers zoveel mogelijk trachten te prikkelen. Er zijn weer heel wat nieuwe kwaliteitsproducten op de markt gekomen, zowel in de audio- en videowereld. Als high-end shop zijn we gespecialiseerd in het samenstellen van systemen die hoogwaardige prestaties leveren. Muziek kan sterke emoties opwekken. Dat willen we in elk van de verschillende ruimtes in Dolce La Hulpe bewijzen!"

Dirk Voordeckers (zaakvoerder audiovideo2day) vertelt enthousiast: "Als website rond beeld en geluid zien we dat consumenten meer dan ooit bezig zijn met smartphones, tablets, compacte oplossingen zoals soundbars en budgetvriendelijke streamingapparaten. Dat hoogwaardige muzikale beleving en streaming producten wel degelijk samengaan, kan je ervaren tijdens het eerste weekend van oktober." 

Wat: New Music Belgian Hifi Show
Waar: Chaussee de Bruxelles 135, 1310 La Hulpe
Wanneer: 5 en 6 oktober 2013 van 10u tot 18u
Prijs: 5 euro (gratis na registratie)

Meer informatie en een volledig deelnemersoverzicht vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.