Mobile

Muzikale Bluetooth-tassen bij House of Marley

Op IFA is House of Marley aanwezig met een resem nieuwe producten. Twee van de blikvangers uit het vernieuwde aanbod zijn de Bag of Riddim en Roots Rock, combinaties van een tas en draagbare Bluetooth-speakers.

 

,

In de Jammin'-collectie van House of Marley – een sportieve lijn audio-accessoires – is de Roots Rock het nieuwe top-of-the-line model. De vormgeving is op z'n zachtst gezegd opvallend, want aan de buitenzijde ziet de Roots Rock eruit als een… tas.

In de tas zit echter een compleet Bluetooth-speakersysteem, dat licht en relatief compact gehouden werd om de draagbaarheid niet in het gedrang te brengen. Ook de draagriem en de uitklapbare rugzijde (die dubbelt als speakerstand) maken de Roots Rock een uitgelezen kandidaat voor wie zijn muziek graag overal mee naartoe neemt.

Voor de stroomvoorziening zorgt een ingebouwde accu, terwijl er naast Bluetooth ook nog een analoge 3,5-millimeter ingang aanwezig is voor je muziekbron.

Ook de vernieuwde Bag of Riddim – een geniale naam, trouwens – borduurt voort op een vergelijkbaar concept. Ook dit is dus een Bluetooth-speakersysteem in een tas, en wel een met vrij forse luidsprekerunits.

Zo staan twee 4,5-inch long-throw drivers in voor de laagweergave, aangevuld met een 1-inch tweeter voor het hoog. In combinatie met de krachtige interne versterking moet dat zorgen voor diepe bassen en een gedetailleerd geluid, aldus de fabrikant.

Belgische of Nederlandse adviesprijzen en de concrete releasedatum zijn op dit ogenblik nog niet officieel bevestigd.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.