Geluid

Libratone Loop brengt een schijfje klank in huis

Na de Live en de Zipp brengt Libratone nu nog een grotere Airplay speaker op de markt. En zoals de voorgangers is ook deze voorzien van een mooi wollen jasje.

De Loop doet ons onmiddellijk denken aan de prachtige B&O BeoPlay A9, al is de Loop wel heel wat kleiner en behoorlijk wat goedkoper. Het in het oog springende cirkelvormig ontwerp zal ongetwijfeld een opvallende verschijning worden in je woonkamer. Net zoals op de Zipp en de Live kan je de wollen covers veranderen, ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (Pepper Black, Salty Grey, Raspberry Red, Pineapple Yellow, Passion Pink, Plum Purple, Petrol Blue en Icy Blue). De Loop vindt een plaatsje op het boekenrek, maar je kan hem ook aan de wand monteren.

De Loop gebruikt ribbon tweeters, en dankzij zijn ronde vorm en ingebouwde 'FullRoom' technologie moet hij in staat zijn om een kamer mooi te vullen met rijke klank. Met de gratis iOS en Android app kan je de klank bijwerken al naargelang de gewenste ervaring.

Natuurlijk is deze Airplay speaker net zoals zijn broertjes ook compatibel met DLNA. Hij kan zelfs gebruikt worden met WiFi Direct, zodat je geen draadloos thuisnetwerk nodig hebt, maar een ad hoc verbinding kan maken tussen bijvoorbeeld je smartphone en de Loop. Bovendien kan je draadloos Internet Radio en Spotify streamen.

De Libratone Loop is beschikbaar vanaf begin oktober voor 499 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.