Mobile

HTC Desire-reeks krijgt vervolg

De HTC Desire was een erg populair toestel en heeft de fabrikant jaren geleden mee op de kaart gezet. Deze succesvolle serie kreeg eerder al een vervolg met de HTC Desire X en nu komen ook de HTC Desire P en HTC Desire Q eraan. Vandaag zijn specificaties en afbeeldingen opgedoken van deze toestellen.

HTC Desire P

De HTC Desire P heeft een 4,3 inch WVGA-scherm en wordt aangedreven door een 1GHz dualcore-processor. Daarnaast beschikt de P over een 8 megapixelcamera en een camera aan de voorzijde. Het geheugen is uit te breiden met een microSD-kaart en er is Beats Audio aanwezig. Beschikbare kleuren zijn rood en wit en de prijsstelling in China zal rond de 360 dollar (ongeveer 280 euro) liggen.

HTC Desire Q

Het Q-model in de Desire-serie beschikt over een 4 inch scherm en zal beschikbaar zijn in de kleuren rood, wit en zwart. Net als de Desire P, zal ook dit toestel beschikken over Beats Audio. Verdere details over onder andere de Androidversie en overige specificaties zijn nog niet bekend. Wel weten we dat de Q eerst in Taiwan op de markt zal komen voor 230 dollar (180 euro).

Of en wanneer de toestellen naar België en Nederland zullen komen, is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.