Mobile

Griffin toont stijlvolle multilader

Op CES pronkt Griffin altijd met een resem nieuwe producten. De Powerdock 5 is een van de handigste. Zoals de naam suggereert, kan je er tot vijf iPads, iPhones of andere toestellen tegelijkertijd mee opladen.

Multiladers zijn op zich niets nieuw. Maar de Powerdock 5 valt op omdat het een universele oplossing is – er zijn geen extra adapterstukjes vereist als je een ander type toestel wil laden – die toch wel een behoorlijke slok stroom kan leveren. Vijf iPads opladen vereist immers minstens 50 watt.

De Powerdock zelf is een wit kastje met aan de zijkant vijf USB-poorten. Hier verbind je de kabeltjes die je aan de desbetreffende smartphone, tablet, digitale camera of welk toestel ook koppelt. Elk toestel zet je recht op de Powerdock, waarbij kleine plexiglas schuttingen ervoor zorgen dat het toestel recht blijft staan.

Hoeveel kost deze lader? 99 dollar is de prijs die op CES te horen is, wat zich wellicht vertaalt in hetzelfde prijskaartje in onze contreien maar dan met ‘euro’ eraan vast gekleefd. Voor de beschikbaarheid is het wachten tot de lente.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.