Geluid

Geneva Model S nu ook met Bluetooth

Zo'n drie jaar na de introductie van de Model S speakerdock, acht Geneva de tijd rijp voor een broertje. Dat komt er in de vorm van een Model S zonder gemotoriseerd dockingstation, maar met Bluetooth.

Bij de Model S Bluetooth heeft het gemotoriseerde dockingstation dus plaats gemaakt voor een geïntegreerde Bluetooth-ontvanger. Die maakt het mogelijk om vanaf een resem (mobiele) toestellen draadloos muziek te streamen naar de kleine Geneva, of je nu een voorliefde voor Apple, Android of Windows 8 hebt.

Geneva geeft alvast aan dat je dezelfde geluidskwaliteit mag verwachten van de nieuwkomer als van het reeds bestaande model.

Extra's
Voor de bediening van de Model S Bluetooth levert Geneva een bijpassende remote mee, terwijl het kenmerkende touchpanel rechtsboven op de kast vernieuwd werd.

Verder zijn ook een FM-radio, klok en wekker nog steeds van de partij, terwijl het bijpassend voetje voor de Model S standaard meegeleverd wordt.
 


Zelfde prijs
De nieuwe Geneva Model S Bluetooth is per direct leverbaar in de kleuren wit, rood en zwart en heeft een adviesverkoopprijs van 349 euro.

Daarmee kost hij exaxt evenveel als de klassieke Model S met dockingstation, die ook gewoon leverbaar blijft in de kleuren wit, rood, zwart en zilver.

Voor meer informatie over beide modellen kan je terecht op de website van Geneva.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.