Redactie

FWD Home Entertainment Magazine

Vanaf 23 november is er een nieuw nummer van FWD Magazine beschikbaar. Dit dubbeldik nummer vind je in de kiosk. Aarzel niet, en ga hem halen! Of nog beter: neem een abonnement door hier te klikken.

,

We bekijken de nieuwste lichting zachter geprijsde Ultra HD-televisies en gaan op zoek naar het allerbeste toestel. Daarbij besteden we uiteraard aandacht aan de achterliggende technologie en nieuwe ontwikkelingen.

,

We wachten nu al heel lang op OLED-televisies, en nu zijn ze er eindelijk. En niet zomaar OLED-tv's, maar wel toestellen met gebogen schermen. Gimmick of heb je er echt iets aan? FWD gaat op onderzoek uit, en zet de curved oled-tv's van LG en Samsung tegenover elkaar.

,

Als je nu shopt voor een toptelefoon, heb je keuze in overvloed. Als het gaat om luxe smartphones zijn er tegenwoordig best wel wat waardige alternatieven voor de iPhone. In dit dossier bekijken we de actuele toppers en kiezen de beste. Wordt het de Apple iPhone 5s, LG G2, Nexus 5, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 3  of Sony Xperia Z1.

,

Een luidspreker is een van de belangrijkste elementen in je audiosysteem, misschien wel dé belangrijkste. Maar een keuze maken is niet altijd evident. Er zijn veel types en veel gebruikte technieken, en zo wordt het echt snel moeilijk om de juiste keuzes te maken. In deze koopgids staan we stil bij de basis, zodat je een geïnformeerde keuze kan maken. Plus: we testen drie opvallend goede speakers van B&W, Boston Acoustics en Teufel.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.