Redactie

Film: De beste trailers van deze week

Bij een nieuwe film hoort een nieuwe filmtrailer, maar ze allemaal bekijken is haast onbegonnen werk. Daarom bundelen we voortaan wekelijks de meest opmerkelijke trailers die we zien voorbijkomen voor jullie.

,

Wekken grote namen grote verwachtingen? Als het antwoord op die vraag 'ja' luidt, dan mag je wel stellen dat The Family – een actiegeladen komedie – een grote belofte heeft in te lossen. De nieuwe prent van regisseur Luc Besson – die eind oktober in onze contreien wordt verwacht – barst immers van de grote namen, met onder meer Robert De Niro, Michelle Pfeiffer en Tommy Lee Jones. 

Zoals de titel al aangeeft staat The Family helemaal in het teken van een gezin, namelijk dat van ex-maffiabaas Giovanni Manzoni (Robert De Niro). Samen met zijn familie duikt hij onder in Frankrijk in het kader van een getuigenbeschermingsprogramma (onthouden voor Scrabble, die term), maar oude gewoonten blijken moeilijk af te leren…
 


,

Wie de actualiteit een beetje volgt, weet intussen dat er over Julian Assange – de oprichter van Wikileaks – heel wat te vertellen valt. Zoveel zelfs, dat de man nu ook een heuse biopic krijgt met The Fifth Estate.

De makers van de film omschrijven The Fifth Estate als een drama/thriller die gebaseerd is op een waar gebeurd verhaal – iets waar Assange duidelijk een andere mening over toegedaan is. Aan controverse is er dus geen gebrek – een rode draad in het Wikileaks-verhaal – en alleen daarom al lijkt The Fifth Estate ons het volgen waard.

Leuk detail: The Fifth Estate werd gedeeltelijk in België opgenomen. Begin december wordt hij in de Belgische bioscopen verwacht.
 


,

Wie niet tot de piepjonge generatie filmfans behoort, associeert de naam Chucky waarschijnlijk meteen met de populaire Child's Play-horrorfranchise. En hoewel het lange tijd stil was rond de roodharige, pratende pop, lijkt er dit jaar opnieuw leven in te zitten.

In oktober mag je je immers verwachten aan de release van Curse of Chucky (ook bekend als Child's Play 6), een film die niet voor het grote scherm bestemd is maar meteen op DVD en Blu-ray uitkomt. Verwacht je alvast aan het oude, vertrouwde recept van de vorige episodes. Of met andere woorden: geen spek voor de bek van al te gevoelige zielen…
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.