Geluid

Design je eigen hoofdtelefoon bij Beyerdynamic

Altijd al je eigen hoofdtelefoon willen ontwerpen? Dan krijg je nu een kans bij Beyerdynamic, waar je tot 18 oktober nog kan deelnemen aan de my-headphone.com-designwedstrijd voor de Custom One Pro.

Beyerdynamic heeft al langere tijd iets met personaliseerbare hoofdtelefoons. Met zijn Manufaktur-module biedt de fabrikant uit het Duitse Heilbronn al enige tijd de mogelijkheid om een aantal hoofdtelefoons uit eigen huis naar wens te personaliseren.

De vorig jaar geïntroduceerde Custom One Pro gaat zelfs nog verder door op dat stramien: zo is het bij deze set niet alleen mogelijk om het basreflexsysteem van deze hoofdtelefoon aan te passen naar eigen smaak, ook een aantal onderdelen van de hoofdtelefoon kunnen eenvoudig door de gebruiker worden verwisseld. Daardoor kan je de Custom One Pro een heel eigen uitzicht geven.

Nog individueler
Maar het kan nog unieker, moeten ze bij de Duitse hoofdtelefoonspecialist hebben gedacht. Via een designwedstrijd op my-headphone.com nodigt Beyerdynamic creatieve muziekliefhebbers immers uit om een eigen design te maken voor de Custom One Pro.

Een opdracht die op technisch vlak alvast binnen ieders mogelijkheden valt, want de site leidt je meteen naar een configurator die toelaat om onderdelen te verwisselen en kant-en-klare designs toe te voegen. Voor een geslaagde combinatie sta je echter helemaal zelf in.
 

Aan deze wedstrijd zitten overigens mooie prijzen vast. Zo kan de winnaar niet alleen rekenen op een prijs van 1.000 euro, hij mag ook het eerste productie-exemplaar meenemen dat van de door hem of haar ontworpen hoofdtelefoon gemaakt wordt.

De wedstrijd loopt tot 18 oktober, dus je hebt nog voldoende tijd om je creativiteit de vrije loop te laten.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.