Geluid

Beste HT-innovatie: Philips Fidelio HTL9100

De Philips HTL9100 is geen gewone soundbar. Indien gewenst kunnen de afneembare luidsprekers op batterijen overal in de ruimte geplaatst worden, waar ze draadloos rear-channel-geluid ontvangen, waardoor ze echte 'Surround On Demand' bieden via de ingebouwde Dolby- en DTS 5.1-decoders.

Ook de subwoofer werkt draadloos en biedt connectiviteit via Bluetooth voor het streamen van muziek. Andere pluspunten zijn twee HDMI-ingangen en een ARC-compatibele uitgang, alsmede een snelle en bedrijfszekere installatie.

De ingebouwde Smart Equalizer-oriëntatiesensor van Philips past het geluid automatisch aan indien de soundbar aan de muur bevestigd dan wel op een standaard neergezet wordt. Een energieke, gedetailleerde audioprestatie in een slank, onopvallend design completeert dit toekomstgerichte, innovatieve product. Sluit hem aan op je tv en geniet…

Dit product werd bekroond met een Audio/HT Panel EISA Award 2013-2014. Klik hier voor een overzicht van alle EISA-awards. FWD Magazine is lid van de EISA.

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.