Geluid

Beste high-end HT-oplossing: Krell Foundation

De Krell Foundation, een 7.1-kanaals processor/voorversterker met de meest geavanceerde digitale verwerking en functies, is gericht op thuisbioscoopliefhebbers voor wie alleen het beste goed genoeg is.

Een totaal van tien HDMI-ingangen en twee -uitgangen biedt flexibiliteit qua opstelling, inclusief direct schakelen van de ene geluidsbron naar de andere, terwijl het gepatenteerde ARES room EQ-systeem het geluid aanpast aan de luisteromgeving.

Bezitters van compatibele versterkers kunnen gebruikmaken van de gebalanceerde uitgangen. Zoals verwacht mag worden van een high-end product, is de kwaliteit van het design en de productie perfect, en door zijn slanke formaat vindt hij gemakkelijk onderdak.

In de praktijk zet de Foundation meerkanaals audio met verbazingwekkende helderheid en precisie neer, en geeft hij videosignalen door met feilloze accuratesse.

Dit product werd bekroond met een Audio/HT Panel EISA Award 2013-2014. Klik hier voor een overzicht van alle EISA-awards. FWD Magazine is lid van de EISA.

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.