Mobile

Beste geavanceerde smartphone van het jaar: HTC One

Met de One, zet HTC een nieuwe standaard neer voor smartphones die iedereen zal proberen te overtreffen in de toekomst. Zijn robuuste aluminium behuizing is voorzien van een zeer gedetailleerde afwerking en een prachtige 4,7 inch Super LCD display met Full HD resolutie. H

et apparaat wordt aangedreven door een overtuigende quad-core processor met 2 GB RAM geheugen en is verkrijgbaar met 32 GB of 64 GB ingebouwd geheugen. Het besturingssysteem is Android, maar HTC's eigen GUI, ‘Sense’ genaamd, biedt een unieke gebruikerservaring, waaronder 'BlinkFeed' waarbij het startscherm gevuld is met een gepersonaliseerde stroom van nieuws feeds, updates van sociale netwerken, foto's en video's.

De belangrijkste 4 megapixel camera beschikt over een beeldsensor genaamd UltraPixel met sterk verbeterde lichtgevoeligheid. Optical Image Stabilization, Macro en HDR ondersteuning, een enorm aantal foto-apps wordt allemaal vooraf geïnstalleerd, zoals Zoe, een programma dat in een keer tot 20 foto’s maakt inclusief een 3 seconden durende video, waardoor een live galerie gecreëerd wordt van uw favoriete momenten.

De naar voren gerichte stereo luidsprekers zijn verzorgd door niets minder dan Dr Dre's 'Beats Audio' voor een ongeëvenaarde luisterervaring. Deze HTC smartphone is echt enig in zijn soort!

Dit product werd bekroond met een Audio/HT Panel EISA Award 2013-2014. Klik hier voor een overzicht van alle EISA-awards. FWD Magazine is lid van de EISA.

Klik hier om onze review van de HTC One te lezen.

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.