Geluid

Beste draadloze speaker: Dali Kubik Free

Met deze nieuwe serie Kubik Free-tweewegluidsprekers in miniatuurformaat zorgt Dali voor de terugkeer van de fun in functionaliteit. De Kubik Free-luidspreker heeft z’n eigen stroomvoorziening en maakt draadloos verbinding met alle Bluetooth-apparaten voor het streamen van muziek, terwijl de ingebouwde versterkers het heerlijke zwoele geluid aansturen via Dali’s kenmerkende, van houtvezel gemaakte bas/middentonenspeaker en dome tweeter uit eigen atelier.

Uiteraard biedt de Kubik Free ook bekabelde USB- en optische aansluitingen – perfect voor op je tv -, inclusief stereoaansluitingen voor alle oudere audioapparatuur.

Via een multi-pin-aansluiting kan je Kubik Free op een tweede, passieve versie van de luidspreker, de Kubik Free Xtra, aangesloten worden, terwijl een subwoofer-aansluiting present is om een volledig 2.1-kanaals audiosysteem te ondersteunen. De vele verschillende kleuren van de behuizing zorgen ervoor dat de Kubik naadloos in elk moderne interieur opgenomen wordt.

Dit product werd bekroond met een Audio/HT Panel EISA Award 2013-2014. Klik hier voor een overzicht van alle EISA-awards. FWD Magazine is lid van de EISA.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.