Geluid

Beste audiostreamer: Marantz NA-11S1

Als men ervan uitgaat dat netwerkaudiosystemen doorgaans ontworpen zijn voor gemak in plaats van ultieme geluidskwaliteit, dan markeert deze nieuwe digitale netwerkspeler van Marantz een keerpunt in de evolutie van home-hifi.

Naast de USB-aansluitingen type A en B voor iDevices, geheugenkaarten en aansluiting op een pc of Mac biedt de NA-11S1 een ethernetpoort voor toegang tot een NAS-station of aansluiting op je thuisnetwerk. Het nieuwe DSD-over-USB-protocol wordt eveneens ondersteund.

Uiteraard zijn AirPlay- en DLNA-connectiviteit inbegrepen, zodat je draadloos muziek kunt streamen vanaf je computer of mobiel apparaat. De speler is keurig afgewerkt, terwijl zijn subtiele, vloeiende en uiterst gedetailleerde geluid altijd muzikaal blijft, waarmee een standaard om jaloers op te worden neergezet wordt. De NA-11S1 is zonder twijfel een uitstekende netwerkspeler.

Dit product werd bekroond met een Audio/HT Panel EISA Award 2013-2014. Klik hier voor een overzicht van alle EISA-awards. FWD Magazine is lid van de EISA.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.