Beeld

Veel variatie in TV- en Blu-ray-aanbod Toshiba


Toshiba lanceert een resem nieuwe tv's en Blu-ray-spelers. Enkele nieuwe LED-series en een reeks 3D-tv's zijn slechts het tipje van de ijsberg.

Met de EL933, EL934 en HL933 reeksen krijg je de keuze uit vier LED-schermformaten die variëren van 47 cm tot 80 centimeter. De toestellen zijn voorzien van twee HDMI-ingangen, een USB-aansluiting en zijn allemaal HD-ready, enkel het 58 centimeter-model beschikt over Full HD.

De nieuwe TL933-serie voegt enkele 3D Full HD Smart-televisies toe aan het Toshiba-gamma. De schermen zijn beschikbaar in 80, 102 en 117 centimeter. Op de 3D-toestellen krijg je maar liefst vier HDMI-poorten en twee USB-aansluitingen. Daarnaast heb je met alle Smart-toestellen ook nog een directe toegang tot een breed aanbod internetcontent.

Wie liever geen LED-tv in huis haalt of een kleiner toestel zoekt, kan in de nieuwe LCD-televisies en de compacte all-in-one LED-reeks ongetwijfeld zijn gading vinden. De all-in-one toestellen lijken voornamelijk handig voor in de keuken of slaapkamer omwille van de ingebouwde DVD-speler. Zowel de LCD-toestellen als de compacte toestellen zijn HD-Ready met telkens een Full HD-model in het gamma voor de gebruiker die iets meer verlangt.

,

Blu-ray
Door al die nieuwe televisies zou je haast vergeten dat Toshiba ook nog drie Blu-ray-spelers uitbrengt: de BDX1300KE, BDX2300KE en BDX4350KE. Alleen de BDX4350KE biedt 3D-ondersteuning. Die laatste voegt ook nog internettoegang en DLNA-ondersteuning toe aan het lijstje met specificaties.

Alle televisies zijn beschikbaar vanaf het tweede kwartaal van dit jaar. Voor de Blu-ray-spelers zal je nog geduld moeten oefenen tot het derde kwartaal. Adviesprijzen zijn voorlopig nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.