Beeld

Sharp wil absoluut de grootste hebben

Bij Sharp draait het allemaal om emoties. En grote schermen zorgen daarvoor. Erg grote schermen. Wie naast de 90 inch reus staat vraagt zich spontaan af waarom hij een 40 inch tv ooit groot vond.

Met zijn 120 cm hoogte en meer dan 200 cm breedte zal je toch voor wat extra plaats moeten zorgen in de woonkamer. Kijk ook even de draagkracht van je muur of schap na, want het scherm weegt toch een fijne 64 kg. 

Maar je haalt dan ook 's werelds grootste led-lcd tv in huis. Sharp koos voor 'klassieke' Full HD resolutie (1920×1080). Geen 4K resolutie met andere woorden, dus een minimum afstand van 3,5 meter blijft wel geadviseerd.

Het toestel gebruikt een full led achtergrondverlichting, en kan daardoor toch met een A+ energielabel pronken. Ingebouwde DVB-T/C/S tuners, mediaspeler en Aquos NET+ internetfucnties met ingebouwde WiFi zorgen voor een televisie met alle moderne opties.

De LC-90LE745E zal beschikbaar zijn op de Europese markt in de zomer van 2013. Het ongetwijfeld kolossale prijeticket is nog niet gekend.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.