Geluid

Sharp brengt eightiesgevoel naar IFA 2012

Wie herinnert zich de luide boomboxen nog uit de jaren tachtig? Bij Sharp zijn ze de grote muziekmachines van weleer duidelijk niet vergeten. Meer nog: de fabrikant blaast het concept nieuw leven in op IFA 2012.

Het toestel dat daar moet voor zorgen is de nieuwe GX-M10 Boombox, een machine die het bekende eightiesconcept belooft te verenigen met nieuwe, moderne technologie.

Meer concreet vertaalt zich dat in een toestel dat heel wat features combineert. Zo beschikt de GX-M10 onder meer over een docking station voor de iPod/iPhone, een USB-aansluiting, microfoon en zelfs een ingang waarop een gitaar aangesloten kan worden. 

Met een vermogen van 100 watt en twee woofers van 13 centimeter moet de Boombox ook voor heel wat decibels kunnen zorgen. De nadruk ligt daarbij op een overtuigende laagweergave, waarmee Sharp liefhebbers van dancemuziek en andere elektronische genres op hun wenken wil bedienen.

Je kan de GX-M10 Boombox aansluiten op het stroomnet, maar wie genoeg tijd in de sportschool heeft doorgebracht kan er ook mee op wandel gaan. Sharp levert zelfs een schouderriem mee om het transport te vergemakkelijken. Dankzij de optionele 12-volt adapter is het bovendien mogelijk om de Sharp op minder voor de hand liggende plaatsen te gebruiken.

De Sharp GX-M10 Boombox is beschikbaar vanaf oktober voor een verwachte adviesprijs van 299 euro. Voor de kleur heb je keuze tussen metallic oranje en euh… metallic oranje. Je moet dus wel een beetje extravert ingesteld zijn om vriendjes te worden met deze machine.

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.