Geluid

Podspeakers verliezen hun kabels

Scandyna, de fabrikant van de opvallende podspeakers, brengt een nieuw model op de markt met Bluetooth ingebouwd. Doelgroep zijn mensen die muziek vanaf hun computer, smartphone of tablet willen spelen.

De Smallpod Active Bluetooth heeft hetzelfde design als de grotere en bekendere Minipods, maar zijn dertig procent kleiner. Het kleiner formaat moet ze wat geschikter maken om op een bureautafel te plaatsen.

Zoals de naam laat uitschijnen bevat de rondingrijke behuizing een ingebouwde versterker van 2 x 15 watt, en een Bluetooth-ontvanger. Er is ook een line-in voor wie liever met een kabeltje werkt. Bij de speakers – die altijd per paar worden verkocht – is er ook een afstandsbediening waarmee je Bluetooth-bronnen kan bedienen.

De nieuwe Scandyna Smallpod Active Bluetooth-speakers zijn in het wit, zwart of rood beschikbaar. De verkoopprijs is nog niet bekend voor de Benelux, maar zweeft wellicht rond het 700 euro-punt. Ze worden altijd geleverd met spikes (voetjes), accessoires die je bij andere Scandyna-producten meestal apart moet aanschaffen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.