Geluid

Ook NAD en Cambridge Audio bij receiverstore.be

Op een half jaar tijd heeft het aanbod van receiverstore.be, een onderdeel van de Coolblue-webwinkels, zich flink uitgebreid. Bij de lancering startte de webshop met Yamaha, Harman Kardon, Sony, Pioneer en Onkyo. In december vorig jaar breidde het al uit met Denon en Marantz, en nu is de e-store ook een officiële verdeler voor Cambridge Audio en NAD.

Receiverstore.be staat niet bekend als dé absolute prijskraker, maar mikt met een snelle en gratis levering op consumenten die een vlotte service op prijs stellen."Mits voor 22u besteld, kan de klant de volgende dag al van zijn nieuwe apparatuur genieten," aldus product manager Remco Lakwijk. 

Voor je potentiële aankopen kan je op de website van receiverstore.be terecht voor (klanten)reviews en productinformatie. Indien je echt niet tevreden bent van een product, heb je 14 dagen omruilrecht.

Van NAD gaat receiverstore.be de Classic-, Theatre- en VISO-lijn aanbieden. Voor Cambridge Audio gaan ze heel het assortiment in stock nemen, aldus de product manager.

Indien je toch enig menselijk contact verlangt, kan je eveneens terecht aan de klantenbalie in Antwerpen. Meer informatie vind je op receiverstore.be.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.