Geluid

Music Unlimited komt op 12 april naar België


Sony bevestigt dat zijn Music Unlimited-streamingdienst op 12 april al naar België en Nederland komt. Dat is vroeger dan aanvankelijk aangekondigd werd.

Naar aanleiding van een artikel op NU.nl over een vervroegde start van Music Unlimited in Nederland, bevestigde Sony ons vandaag dat de streamingdienst ook in België op 12 april al van start gaat. 

Music Unlimited is een rechtstreekse concurrent voor Spotify en co, en biedt reeds in enkele Europese landen haar diensten aan. Momenteel kan je kiezen uit een catalogus van zo’n 15 miljoen nummers.

Om te kunnen genieten van Sony’s streamingdienst heb je een abonnement nodig. Momenteel kost een basisabonnement in andere Europese landen 3,99 euro per maand en een premiumabonnement maandelijks 9,99 euro.

Met het basispakket kan je genieten van radiostreams zonder reclame en allerlei afspeellijsten per genre. Wanneer je het premiumpakket neemt kan je zelf je afspeellijsten samenstellen.

Naast een muziekdienst plant Sony ook nog de uitrol van een videodienst. Met Video Unlimited kan je HD-films met Nederlandse ondertitels rechtstreeks streamen naar je Sony-apparaten zoals een PlayStation 3. Deze dienst wordt verwacht na de zomer.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.