Geluid

iPhone-case met ingebouwde versterker

iPhone-cases bestaan in alle vormen, materialen en kleuren. Toch weet Alesis op dit vlak vernieuwend uit de hoek te komen.

In de nieuwe AmpCase van de fabrikant zit namelijk een hoofdtelefoonversterker ingebouwd, die volgens de producent zorgt voor een gedetailleerd geluid, volle bassen en een klank met ongeziene helderheid.

Voor de gewone consument
Zo komt de Amerikaanse fabrikant, die zich vooral toespitst op muzikanten en geluidstechnici (met onder andere synthesizers, mixers en effectprocessoren), nog eens op de proppen met een product dat ook de gewone (audiofiele) consument zal interesseren.

De eigen digitale signaalprocessor (DSP) van Alesis verwerkt het digitale signaal van je iPhone, waarna het versterkt wordt door de kleine eindversterker. Op die manier moet de AmpCase een maximalisatie van de geluidskwaliteit van je hoofdtelefoon garanderen.

Wieltje
De case wordt in zijn geheel gekenmerkt door een strak design en de rubberen rand biedt een zekere mate van bescherming aan de iPhone. De touchscreen-bediening van de iPhone blijft behouden, maar dankzij de case kan het volume worden geregeld met een wieltje op de achterzijde.

De iPhone-connector wordt in gebruik genomen door de case voor de transmisse van het uitgangssignaal, maar dat is geen beperking voor wie de telefoon wil opladen. Aan de zijkant is immers een handige mini-USB-poort ingebouwd.

De AmpCase is compatibel met de iPhone 4 en 4S. Een richtprijs en releasedatum zijn nog niet gekend.

 

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.