Geluid

Beste stereosysteem: Cambridge Audio Azur 851C + 851A

Wanneer wordt een cd-speler meer dan gewoon een cd-speler? Wanneer hij ook bruikbaar is als een externe D/A-converter met geïntegreerde cd-lader.

Dat geldt voor de Azur 851C van Cambridge Audio, de beste speler van het merk tot nog toe. Hij combineert het meest verfijnde DAC-design met USB- en standaard digitale audio-ingangen.

De bijhorende 851A-versterker ziet er al even stijlvol uit. Die maakt gebruik van de laatste versie van Cambridge Audio’s Class XD-technologie, waardoor hij moeiteloos boven de 120 watt uitkomt.

De 851C DAC-speler brengt dus gemoedsrust, terwijl de 851A meer als een wolf in schaapskleren kan gezien worden. Deze krachtige versterker neemt de luidsprekers bij de lurven en dwingt ze om strakke, krachtige en diepe basklanken te laten horen.

De 851A en de 851C bieden technologie op het scherp van de snee voor beduidend lagere prijzen. Combineer deze toestellen met de beste luidsprekers die binnen je budget passen en je wordt zo naar de hifihemel geleid.

Dit toestel werd door EISA uitgekozen als de beste binnen zijn categorie. Een volledige overzicht van de EISA-awards binnen de audio/HT-categorie vindt u door hier te klikken.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.