Mobile

Accessoires voor de Galaxy S III

Samen met de Galaxy S III kondigt Samsung ook enkele accessoires voor zijn nieuwe vlaggenschip aan.

De Samsung AllShare Cast Dongle is een mediastreamer voor televisies en monitors die nog niet voorzien zijn van Samsung’s AllShare-technologie. De Cast Dongle heeft slechts twee kabels: eentje die naar het stopcontact leidt en een HDMI-kabel die je in je televisie prikt. Door middel van Wifi Direct-technologie kan je dan het scherm van je gloednieuwe Galaxy S III draadloos spiegelen op je televisie.

De AllShare Cast Dongle ondersteunt resoluties tot en met 1.080p en is dus geschikt om je HD-films, games of fotoshows op het grote scherm te bekijken. De mediastreamer beschikt ook over een professionele slideshowfunctie die samenwerkt met de Polaris Office app. Hiermee kan je je Galaxy S III gebruiken als afstandsbediening terwijl je presentatie op de monitor pronkt. De AllShare Cast Dongle is beschikbaar vanaf einde mei en kost 89 euro.

Naast de AllShare Cast Dongle heeft Samsung ook nog de S Pebble aangekondigd. De S Peble is een compacte mp3-speler met 4GB opslagcapaciteit die zich voornamelijk richt op sporters. Je kan er muziek opzetten via, en enkel via, je Galaxy S III. Voor de S Peble is momenteel nog geen prijs of datum bekend.

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.