Geluid

Test en win een Sony MDR-Z1000 hoofdtelefoon


De feestdagen zijn nog niet eens aangebroken en toch vallen er al cadeautjes te rapen. Dankzij Sony kunnen we één lezer gelukkig maken met een heuse high-end hoofdtelefoon, de MDR-Z1000 (winkelwaarde 549 euro).


Op de foto lijkt de Sony MDR-Z1000 sterk op de MDR-ZX700, waarvan je elders op onze website een review vindt. Met de MDR-Z1000 tapt Sony echter uit een ander vaatje: het is een professionele studiohoofdtelefoon die ontworpen is voor monitoring in de studio. Zoals gebruikelijk bij studiohoofdtelefoons, koos Sony voor een gesloten ontwerp dat een superieure isolatie van omgevingsgeluid moet garanderen.

Een snelle studieronde van de Z1000 maakt al snel duidelijk dat Sony kosten noch moeite gespaard heeft bij deze hoofdtelefoon. Hij is vervaardigd uit stevige, luxueuze materialen met het oog op een trillingsvrije constructie, zodat er ook bij de weergave van de zwaarste bassen geen resonanties zouden optreden.

De 50 millimeter grote drivers met een high-tech diafragma worden aangedreven door neodymium magneten. Dat alles zou moeten zorgen voor een nauwkeurig, kristalhelder geluid. 

Hoe sleep je de Sony MDR-Z1000 in de wacht?
Intussen ligt er één exemplaar van de Sony MDR-Z1000 klaar op de redactie voor één van onze lezers. Wil je deze hoofdtelefoon in je bezit krijgen, dan vragen we maar één ding: dat je een review van de MDR-Z1000 schrijft die we op onze website kunnen publiceren. 

Geen probleem? Stuur dan een mailtje naar de redactie en vertel in één zin waarom je de Sony MDR-Z1000 wil testen en winnen. In de onderwerpregel zet je 'Wedstrijd Sony MDR-Z1000 hoofdtelefoon' – via de link wordt die regel automatisch ingevuld. Vergeet ook niet je adres en telefoonnummer te vermelden, zodat we contact met je kunnen opnemen na het sluiten van deze wedstrijd.
 

UPDATE: We aanvaarden inzendingen voor deze wedstrijd tot en met 31 oktober. De winnaar wordt uiterlijk op 14 november bekendgemaakt via onze website en onze Facebook-pagina, en wordt ook persoonlijk gecontacteerd door de redactie.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.