Geluid

Strak vormgegeven subwoofer bij Elac


Met de SUB-2030 presenteert Elac een subwoofer die een strakke vormgeving belooft te koppelen aan een al even strakke en diepe sound.

,

De nieuwkomer is geen overdreven grote verschijning, met een behuizing van 356 bij 300 bij 315 millimeter – goed voor een kastinhoud van 34 liter.

In de gesloten behuizing gaat 25 centimeter grote down-firing driver schuil van het langeslagtype. Die wordt aangestuurd door een efficiënte 300 watt (versterker met BASH-technologie.

Elac claimt dat die laatste technologie niet alleen voor een hoog rendement zorgt (tot 85 procent), maar ook voor een erg lage vervorming. Daarnaast valt ook het lage stroomverbruik in stand-by op: minder dan één watt.

Optionele wireless dongle
Elac mikt met de SUB-2030 niet alleen op de betere thuisbioscoop, maar schuift zijn nieuwe aanwinst naar voor als een universeel toepasbare oplossing. Het traploos regelbare volume, kantelpunt en fase moeten die claim kracht bijzetten.

Met het oog op meer gebruiksgemak is er ook een automatische inschakelstand aanwezig en kan optioneel zelfs een wireless dongle van Elac worden toegevoegd.

De SUB 2030 wordt uitgevoerd in matzwarte lak, en krijgt een prijskaartje mee van 699 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.