Beeld

Sharp-tv doet het in 60-inch formaat


Met de nieuwe Aquos LC-60LE635E stelt Sharp een indrukwekkende nieuwe LED-tv voor. Daar is de schermdiameter van 152 centimeter natuurlijk niet vreemd aan. Maar er is meer…

Great football on big screens” was de slogan waarmee Sharp uitpakte tijdens de IFA in Berlijn begin september. Nu lanceert Sharp zijn nieuwste LED-tv die de nieuwe focus op grote TV’s onderstreept: de LC-60LE635E.

De nieuwkomer is een eyecatcher van formaat, en dat mag je voor een keer gerust letterlijk nemen: met een schermformaat van 60-inch (152 cm) kan je er niet naast kijken. Maar Sharp rekent niet alleen op het riante beeldoppervlak om kopers over de streep te trekken. Dankzij het Full HD XGen LCD-paneel met 100 Hz-technologie en AQUOS LED-achtergrondverlichting belooft het toestel superscherpe beelden neer te zetten.

Haast even opvallend is de aantrekkelijke prijsstelling van de LC-60LE635E. Met een adviesprijs van 1.799 euro is de nieuwkomer ronduit goedkoop voor een LED-televisie uit dit segment. Die evolutie moet een nieuwe groep tv- en filmliefhebbers toelaten om van een XXL-beeld te genieten in de woonkamer.

Aquos Net+ en streaming
Toch biedt de LC-60LE635E heel wat extra functionaliteit. Moderne multimediafuncties, bijvoorbeeld. Met het Aquos Net+-platform krijg je toegang tot verschillende widgets, onder meer voor YouTube en Uitzending Gemist die direct vanaf de tv bekeken kunnen worden. Ook surfen op het internet met de afstandsbeidening in de hand is mogelijk.

Wie de LC-60LE635E aansluit op het thuisnetwerk kan mediabestanden vanaf een computer of netwerkschijf naar het toestel te streamen. Verder heeft deze nieuwe Sharp ook nog een elektronische programmagids (EPG) aan boord waarmee de tv-programmering van de volgende zeven dagen kan worden bekeken.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.