Redactie

Red Hot Chili Peppers streamt nieuw album

Het nieuwe album van de Red Hot Chili Peppers is vandaag in zijn geheel online te beluisteren. De Amerikaanse rockband streamt I’m With You onder meer op iTunes.


I’m With You
komt uit op maandag 29 augustus, maar wordt vandaag al wereldwijd gelanceerd met livestreams vanaf locaties in Londen, New York, Los Angeles, Tokio, Sydney en Toronto. Waar deze luisterfeesten precies zijn, is te vinden op de website redhotchilipeppers.com. Met Google Maps kun je de evenementen traceren. De locaties zijn speciale plekken in de geschiedenis van de band.

De cd wordt ook volledig gestreamd op iTunes. Klik op de optie ‘View on iTunes’ en je kunt het album beluisteren op de voorbestelpagina, vanaf 20.00 uur onze tijd. Als je losse tracks wilt kiezen, zal je wel met het balkje moeten schuiven.

Red Hot Chili Peppers verkocht volgens tellingen meer dan zestig miljoen albums. I’m With You is het tiende album, het eerste met nieuwe gitarist Josh Klinghoffer. Volgende week dinsdag 30 augustus wordt een liveconcert rechtstreeks uitgezonden in bioscopen wereldwijd.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.