Beeld

Projecta schermt met nieuw projectiedoek

Met de Tensioned Elpro Large Electrol voegt projectiespecialist Projecta een nieuw elektrisch projectiescherm toe aan het aanbod.

De Tensioned Elpro Large Electrol -een hele mond vol – is een elektrisch inrolbaar projectiescherm voor grote toepassingen.

Om het scherm mooi glad te houden, werkt Projecta met  met een tab-tensioned projectiedoek voor een perfect vlak zichtvlak. Daarbij wordt het projectiedoek aan vier zijdes opgespannen met een zware aluminium onderbalk en nylon spankoorden aan beide zijkanten. Dar moet voor een gelijkmatig opgespannen schermoppervlak zorgen dat geschikt is voor de meest kritische toepassingen.

Maatje XXL
De Tensioned Elpro Large Electrol is beschikbaar in erg grote formaten, met breedtes van 3.5 tot 4.5 meter. Voor de beeldverhouding krijg je keuze uit 4:3 (Video), 16:9 (HDTV) en 16:10 (Wide) aspect-ratio’s.

Het Easy Serviceability System maakt de afstelling en het onderhoud een stuk eenvoudiger, aangezien de motor en het projectiedoek gewoon bereikbaar blijven na installatie.

En aangezien het projectiedoek en de koker exact op maat te maken zijn, is een optimale integratie in elk interieur geen probleem. De koker is zelfs in iedere gewenste kleur leverbaar.

Veiligheid op voorplan
Met het oog op de veiligheid van zowel de installateur als gebruiker, voorziet Projecta alle elektrische projectieschermen voor grote toepassingen van een remsysteem ter voorkoming van onbedoeld uitrollen. Ook een thermische beveiliging is present.

Voor productspecificaties en alle mogelijkheden rond projectiedoeken, beeldverhoudingen en formaten kan je terecht op de Projecta-website.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.