Beeld

Philips DesignLine-tv’s bereikbaar voor kleine beurs

Philips introduceert op IFA twee lijnen van DesignLine-tv’s: de Edge en de Tilt. Beide leunen achterover en zijn beschikbaar in wit.

Philips’ DesignLine-tv’s komen in twee smaken: de Edge en de Tilt. Op het eerste gezicht verschillen ze vooral in formaat. De Philips DesignLine Edge LED-tv is beschikbaar in het klassieke 42-inch formaat. De DesignLine Tilt-tv’s komen slechts in twee kleinere maten: 22 inch en 26 inch.

Ze solliciteren dan ook eerder naar een plaatsje op het keukenblok of de studeerkamer waar je de DesignLine Tilt-tv kan laten dubbelen als computermonitor. Ze beschikken over een HD Ready-scherm met LED-backlight en komen in de kleuren zwart en wit.

Design Line Edge
De DesignLine Edge-tv’s zijn wel beschikbaar in grote beeldformaten en mikken op een plaatsje op een laag tv-meubel – ze leunen zes graden achterover. De afwerking rondom staat op een hoog niveau: de glasplaat loopt door tot beneden waardoor het lijkt of de tv zweeft. Philips’ Ambilight is eveneens van de partij.

Op technisch vlak moeten de DesignLine Edge-tv’s niet onderdoen voor de klassieke Philips-tv’s: Full HD LED in combinatie met een 400Hz Perfect Motion Rate, de nieuwste Smart TV-functies en Easy 3D zijn aan boord. Die laatste is Philips’ benaming voor passieve 3D-technologie. Hierbij wordt gebruikgemaakt van goedkopere brilletjes die lichter zijn, minder gevoelig zijn voor flikkeringen en dus ook minder vermoeiend beloven te zijn in gebruik.

De DesignLine Tilt worden al beschikbaar in september 2011. Philips liet verstaan dat design-tv’s voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Lees: goedkoper dan Loewe.
De DesignLine Edge-tv’s komen alvast voor 999 euro (32 inch) en 1.299 euro (42 inch) op de markt.

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.