Geluid

Nieuwe hoofdtelefoons bij Pioneer

Pioneer introduceert twee opvallend gelijnde hoofdtelefoons die een indrukwekkende geluidskwaliteit en basweergave beloven te verenigen. Beide nieuwkomers richten zich elk op een eigen doelgroep, net zoals je van een lifestyleproduct verwacht.
 

De eerste nieuwkomer is de tweekleurige SE-CL721 ‘Bass Head’, een in-ear hoofdtelefoon die volgens Pioneer ideaal is voor iedereen die wil opvallen in de clubwereld. Hij belooft ook de zwaarste bassen nog nauwkeurig weer te geven.

De afwerking met een zacht siliconenmateriaal moet daarbij voor een goede afdichting van de oorgang zorgen, terwijl ze meteen ook een hoogstaand comfort garandeert. Pioneer claimt een frequentiebereik van 5 Hz tot 22 kHz voor deze set.

De SE-MJ151, de tweede nieuwkomer, richt zich op zijn beurt tot modebewuste jonge muziekliefhebbers. Het is een hoofdtelefoon die volledig over de oren wordt geplaatst. Oorpads in lederlook en een frisse retrostijl moeten voor een luxueus gevoel zorgen.

Het retrodesign laat plaats voor grote drivers (40 mm), die een breed frequentiebereik zouden kunnen weergeven van 10 Hz tot 25 kHz. Dat alles moet zorgen voor een krachtige sound.

Vanaf maart beschikbaar
De SE-CL721 ‘Bass Head’ hoofdtelefoon is vanaf maart 2011 beschikbaar in heldergroen, zwart en wit, telkens in combinatie met rood. Hij krijgt een adviesprijs van 35,99 euro. De SE-MJ151-hoofdtelefoon is eveneens vanaf maart te verkrijgen, in stijlvol zwart, wit en blauw. Voor die laatste tel je 64,99 euro neer.

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.