Geluid

Nieuw MAS 101 stereosysteem bij Harman Kardon

Met de MAS 101 lanceert Harman Kardon een stijlvol en compact audiosysteem dat de features en kwaliteit van een full-size oplossing belooft.

De MAS 101 is een premium muzieksysteem dat bestaat uit twee componenten, een iPod-dock en een stel stereospeakers. Dankzij de compacte voetafdruk (24 bij 24 centimeter) kunnen beide componenten – een versterker en de besturing – makkelijk op een boekenplank of kast worden gestapeld.

Harman Kardon wijst erop dat de MAS 101 meer is dan zomaar een mooie verschijning. Dit systeem wil de prestaties van losse componenten koppelen aan het gebruiksgemak van een all-in-one oplossing.

Mogelijkheden van een grote
Aan mogelijkheden is er geen gebrek: een slot-in cd-speler, FM-tuner, twee USB-aansluitingen (voor mp3- en wma-bestanden) en maar liefst acht ingangen voor externe apparatuur (drie digitaal, vier analoog) maken het goede weer. Zelfs een ingang voor platenspelers met moving magnet-element is van de partij.

Daarnaast levert Harman Kardon ook nog een los iPod-dock mee, The Bridge IIIP. Dat laat zich overigens gewoon van op afstand bedienen met de systeemafstandsbediening van de MAS 101.

Een tweemaal 65 watt sterke stereoversterker staat in voor de aansturing van de speakers. Die laatste zijn een basreflexontwerp, met aangepaste 130 millimeter midrange drivers en 25 millimeter MMD dometweeters.

De nieuwe Harman Kardon MAS 101 neem je mee naar huis voor 899 euro.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.