Beeld

Logitech introduceert Harmony 200

Logitech pakt uit met de Harmony 200: de afstandsbediening die andere afstandsbedieningen vervangt, en dat voor een bescheiden prijs.

De Harmony 200 is, net zoals andere producten uit de Harmony-reeks van Logitech, een universele afstandsbediening. Ze vervangt tot drie aparte afstandsbedieningen. Zo kan je met één druk op de knop zowel je tv als je setttopbox of je stereo-installatie aan- of uitzetten.

Apparaten selecteren
Voor je aan de slag kan, moet je nog wel even een online profiel aanmaken. Daar selecteer je de apparaten die de Harmony 200 moet ondersteunen, en klaar.

De afstandsbediening ondersteunt meer dan 5.000 merken en 225.000 apparaten, dus dat zit wel snor. Wanneer je de afstandsbediening aan je pc koppelt worden de juiste instellingen automatisch gekopieerd en kan je de afstandsbediening meteen gebruiken.

De Harmony is de kleine, goedkopere broer van kleppers als de Harmony 300 en de Harmony 600, die respectievelijk vier en vijf afstandsbedieningen vervangen.

Eenvoudiger
“Mensen hebben soms wel drie afstandsbedieningen nodig om alleen maar televisie te kunnen kijken, terwijl het zoveel makkelijker kan”, aldus Wim Wauters, Sales & Marketing Manager Belux.

“De verwarring over welke afstandsbediening waar voor dient, is eenvoudig te verhelpen. Na het online doorlopen van een aantal korte stappen kan de nieuwe Harmony 200 drie afstandsbedieningen vervangen.”

Vanaf midden augustus kan je in België terecht voor de Harmony 200. De prijs voor deze universele afstandsbediening bedraagt 19,99 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.