Beeld

Loewe presenteert nieuwe Art 46 LED-TV

De knappe Art-lijn van Loewe krijgt er met de nieuwe Art 46 LED-televisie een blikvanger bij, zowel wat design als technologie betreft.

De nieuwe Art 46 LED is opgebouwd rond een 200Hz lcd-paneel met Edge-LED achtergrondbelichting. Ondansk de komst van een resem nieuwe functies en mogelijkheden, slaagde Loewe erin om het toestel nog slanker te maken.

In de behuizing wist de fabrikant zelfs nog een plaatsje te vinden voor luidsprekers, gesloten 2-weg speakers om precies te zijn. Met een muziekvermogen van tweemaal twintig watt en een aanvullende 40 watt voor de lage tonen, moet dat voor een bovengemiddeld goed geluid zorgen.

Netwerkmogelijkheden
Dankzij de komst van het mediaportaal Loewe MediaHome kan je nu ook met de Art-serie foto’s, video’s en muziek vanaf je thuisnetwerk naar het beeldscherm halen zonder bijkomende apparatuur. Multimediabestanden uitlezen van een lokaal usb-toestel is eveneens mogelijk.

Bij de uitvoeringen met ingebouwde harde schijf (DR+), wordt het dankzij Loewe MediaNet mogelijk om content van internet op televisie te tonen. Denk daarbij aan video’s en diensten zoals webradio.

Opgewaardeerde teletekst
Tot slot maakt ook Loewe’s MediaText zijn intrede op de DR+-varianten. Die functie is gebaseerd op HbbTV-technologie, een Europese standaard die al bij enkele Duitse zenders acief zou zijn. Dat moet de mooiste en meest comfortabele teletekstfunctie opleveren die momenteel verkrijgbaar is.

Opstelling naar keuze
De nieuwe Art LED van Loewe is beschikbaar in drie kleurvarianten en kan gecombineerd worden met verschillende opstellingsopties, zoals een vloerstand, tafelstand of muurbeugel.

Voor meer informatie kan je terecht op de onderstaande website of bij de officiële Loewe-dealers.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.