Redactie

Live-tv op pc voor alle Telenet-gebruikers

Yelo – het multimediaplatform van Telenet voor live-tv in en om het huis, films op aanvraag en de programmering van je Digicorder – wordt beschikbaar voor alle Telenetgebruikers. Tot voor kort moest je je registreren voor deze gratis dienst en kwam je op een wachtlijst terecht.

Via Yelo kan iedereen de tv-gids (of EPG) bekijken. Om je Digicorder van op afstand te programmeren moet je uiteraard klant zijn van Telenets digitale tv-dienst, maar je hoeft daarom geen internetaansluiting van Telenet te gebruiken. Om live-tv te bekijken moet je wel een Telenet internetaansluiting gebruiken en een abonnement voor digitale tv hebben bij de Mechelse kabelaanbieder.

Het zenderaanbod is voorlopig nog vrij beperkt: Eén, Canvas, Ketnet, Acht, Eurosport, Disney, Discovery, BCC Entertainment, Njam, MTV/Nick en TMF. En dan is er natuurlijk ook nog het VOD-aanbod, met films op aanvraag. Klanten die ook een abonnement hebben voor Prime Film, kunnen het Prime Film-aanbod à la carte opvragen. Wie Prime Sport heeft kan ook Sporting 1 & 2 bekijken.

Geen Android-app, wel gratis
Eind vorig jaar werd Yelo al beschikbaar met een iOS-app. Een Android-app blijft echter uit, al kunnen Android-gebruikers natuurlijk wel gewoon van de Yelo-website gebruikmaken.

Yelo is voorlopig gratis, maar Telenet liet zich al een paar keer ontvallen dat de dienst in de toekomst mogelijk betalend wordt.
 

Hoe Yelo gebruiken? from Telenet on Vimeo.

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.