Geluid

Lehmann Audio introduceert HiFi-Tool

Met de HiFi-Tool stelt Lehmann Audio een iOS-app voor die inzicht biedt in de werking van je hoofdtelefoon, stereo en digitale muziekcollectie.

HiFi-Tool is een app die je voor meerdere doeleinden kan inzetten. Ze staat dan ook bol van de functionaliteit.

Hoofdtelefoonliefhebbers die wat meer inzicht willen krijgen in de soms moeilijk te doorgronden wereld van hoofdtelefoonversterking vinden in de HiFi-Tool-app een handige calculator.

Wie het liever bij luisteren door speakers houdt, krijgt dan weer een set testtonen aangeboden, die je helpen bij een correcte installatie van je stereo-installatie.

Datacompressie ontmaskerd
Daarnaast zit er ook nog een educatief luik vast aan Lehmanns HiFi-Tool: een collectie digitale geluidsbestanden die meer inzicht geeft in het soms desastreuze effect van datacompressie op digitale geluidsbestanden.

Wie de Duitse audiospecialist van nabij wil volgen, krijgt via de app ook toegang tot de videopodcasts van Lehmann Audio en kan er ook terecht voor nieuws, informatie en achtergronden over zijn producten.

Alleen voor iOS
De app is gratis beschikbaar in de App Store, en is geschikt voor de iPod Touch, iPhone en iPad. Voor een gelijkaardige Android-app zijn er momenteel nog geen plannen.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.