Geluid

Klipsch soundbar doet het met AirPlay

Liefhebbers van Apple’s AirPlay-technologie voor het draadloos streamen van muziek, kunnen vanaf deze herfst bij Klipsch terecht voor de Gallery G-17 soundbar. Wie het liever met Android doet, mag zich verwachten aan een nieuwe app van de luidsprekerspecialist.

Welke methode je ook verkiest, het einddoel blijft hetzelfde: de Gallery G-17 soundbar draadloos voorzien van muziek. Wie geen smartphone, tablet of ander toestel heeft dat één van beide standaarden ondersteunt, kan de G-17 van deuntjes voorzien via de USB-aansluiting of de 3,5 millimeter minijack-ingang.

De soundbar zelf is een mooie verschijning die iets meer dan 43 centimeter breed is, oftwel 17 inch – vandaar ook de typenaam. In het relatief compacte basreflex chassis gaan twee woofers schuil (2x 20 watt RMS) en twee tweeters (2x 10 watt RMS), die aangestuurd worden door een bi-amping configuratie. Eerder bescheiden cijfers, al zeggen die eigenlijk weinig tot niets.

Voor wie z’n interieur liefst zo netjes mogelijk houdt, heeft Klipsch nog een aangename verrassing in petto. De Gallery G-17 kan immers niet alleen opgesteld worden op de glazen voet die Klipsch meelevert, maar kan net zo vlot aan de muur worden opgehangen.

Voor meer informatie kan je terecht op de productpagina van de Klipsch Gallery G-17 soundbar.
 

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.