Mobile

Hoofdtelefoons zonder waterfobie bij Pioneer

Voor fanatieke sporters die er ook in hondenweer op uit trekken heeft Pioneer een hoofdtelefoon van hetzelfde kaliber in huis.
 

De SE-CL331 is een hoofdtelefoon die wel een spatje vocht kan verdragen: hij voldoet aan de internationale beschermingsstandaard IPX7, wat betekent dat hij tot op een diepte van 1 meter onder water gebruikt kan worden.

Wat je onder water aan een hoofdtelefoon hebt laten we in het midden, maar een uurtje joggen in de gietende regen zou dus geen problemen mogen opleveren – voor de hoofdtelefoon althans.

De waterbestendigheid wordt gegarandeerd door een filter uit twee lagen gaasmateriaal, een rubberen ring en een roestvrij stalen plaatje met een stevige binnenkant die bestand is tegen de druk van het water.

Hygiënisch
Volgens Pioneer is zijn de SE-CL331 oordopjes de eerste oordopjes die door en door nat mogen worden en na iedere sportieve inspanning gereinigd kunnen worden zonder dat je daarbij bang hoeft te zijn dat de gevoelige elektronische uitrusting beschadigd raakt.

De SE-CL331 oordopjes zijn verkrijgbaar in het wit, felblauw en roze en zijn uitgerust met een nieuw ontwikkelde ergonomische oorhouder die de dopjes op hun plaats houdt terwijl je aan het sporten bent.

De nauw aansluitende pasvorm komt de stabiliteit ten goede, en de pasvorm kan geregeld worden met de vier meegeleverde sets adapters. Een 120 centimeter lange kabel met kabelclip zorgt ervoor dat dat de kabel nooit in de weg gaat zitten.

Geschikt voor alle muziek
Klankmatig belooft Pioneer een heel helder geluid en krachtige bastonen, zodat ze voor ieder muziekgenre geschikt zijn.

Vanaf mei is de SE-CL331 beschikbaar, en datvoor een adviesprijs van 49,99 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.