Geluid

European 3D Home Theater Solution 2011-2012

Dit jaar heeft EISA twee LG-producten gecombineerd, die samen een schitterende Home Theater-oplossing opleveren. De LG 55LW650S maakt gebruik van passieve 3D-technologie.

In vergelijking met actieve 3D levert dat het voordeel op dat de brilletjes licht en redelijk goedkoop zijn, en dat er geen batterijen nodig zijn. Dat maakt deze set dan ook uitstekend geschikt om samen met familie of vrienden naar 3D-films of sportwedstrijden te kijken.

Maar dat is niet de enige reden waarom u voor de 55LW650S zou moeten kiezen. 3D-beelden komen heel natuurlijk over, met verwaarloosbare crosstalk en zonder dat u er vermoeide ogen van krijgt. Blu-ray-films en tv-programma’s worden ook erg scherp weergegeven.

In combinatie met de LG HXL56S-soundbar met geïntegreerde Blu-ray-speler en draadloze subwoofer wordt er een imposant meer-kanaals geluid gerealiseerd. Tot slot zijn er nog die uitgebreide aansluitmogelijkheden en LG’s Smart TV die deze LG-combinatie terecht een award opleveren.

Dit toestel werd door EISA uitgekozen als de beste binnen zijn categorie. Een volledige overzicht van alle EISA-awards vindt u door hier te klikken.
 

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.