Redactie

Eminent e-Domotica bedient verlichting en alarm

Domotica maakt het leven in huis aangenamer. Dat is ook het doel van Eminents nieuwe e-Domotica control panel met touchscreen, een paneel dat de aansturing van de verlichting en het alarmsysteem in huis bedient en automatiseert.
 

Met het betaalbare e-Domotica belooft het Nederlandse merk Eminent luxe en veiligheid in huis binnen handbereik te brengen. Dat doet het met producten zoals deze nieuwe e-Centre 2, een controlepaneel voor de bediening van verlichting en een alarmsysteem.

Gebruiksgemak troef
Het nieuwe control panel maakt het mogelijk om van op afstand lampen en andere apparaten aan of uit te zetten. Ook een alarmsysteem of rookmelders activeren via het control panel behoort tot de mogelijkheden.

Functies automatiseren kan natuurlijk ook. Zo kan je bijvoorbeeld eigen verlichtingsscenario’s opstellen voor sfeerverlichting, alle verlichting in huis met één druk op de knop uitschakelen of bepalen welke lampen in huis automatisch ingeschakeld moeten worden wanneer de rookdetector geactiveerd wordt.

Wie op zoek is naar een extra paar ogen, kan op het schermpje van het controlepaneel zelfs de livebeelden van een bijpassende bewakingscamera bekijken.

Mee met de tijd
Het paneel is een vernieuwde versie dat een volledige restyling heeft ondergaan, en een slank design met glossy witte elementen meekreeg.

Het touchscreen is smaller dan bij z’n voorganger en speelt met zijn vormgeving in op de laatste trends, zodat het niet zal misstaan op een centrale locatie in huis. In september volgt trouwens nog een software-update die de interface van het e-Centre 2 in een nieuw jasje steekt.

Bijna volledig draadloos
Een leuk weetje is dat het systeem nagenoeg volledig draadloos werkt. Alleen het e-Centre en bewakingscamera’s maken gebruik van een stroomkabel. Dat biedt als bijkomend voordeel dat er geen breek- en hakwerk aan te pas komt om een e-Domotica systeem te installeren. Daarnaast is het ook makkelijker om nieuwe toestellen toe te voegen aan het domoticasysteem.

In de onderstaande video krijg je alvast een beter beeld van wat het e-Domotica gamma van Eminent zoal te bieden heeft.

,

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.