Beeld

EISA Awards 2011-2012

EISA is een unieke vereniging van vijftig gespecialiseerde tijdschriften uit 19 Europese landen. Per land kan slechts één magazine lid zijn van een van de vijf ‘Panels’ van de EISA: Photo, Video, Audio & Home Theater, In-Car Electronics, Mobile Devices. Sinds dit jaar is FWD Magazine één van de veertien leden van het Video Panel.
 

In juni van elk jaar komen de hoofdredacteurs van de EISA-bladen samen om de Awards toe te kennnen. Om genomineerd te worden, moeten producten getest zijn door minstens vijf magazines. Tijdens de juryberaadslaging vergelijken we onze testresulaten en ervaringen, en discussiëren we stevig over de mérites en mindere punten van de genomineerde toestellen.

Zo komen we tot een lijst met de beste producten van het afgelopen jaar die gebaseerd is op onafhankelijke tests door experts uit heel Europa. Het is deze lijst die we in deze extra bijlage bij FWD Magazine voorstellen.

De winnende producten in de categorieën Video en Mobile worden met tekst en beeld voorgesteld, de winnaars in de overige categorieën vind je via het laatste artikel in de rij.

Wie het hele overzicht nog eens rustig wil nalezen zonder computer, kan hier een printbare pdf-versie van de resultaten downloaden.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.