Mobile

Drijvend jasje voor GoPro-actiecams

Wie een camera zoekt die alle omstandigheden overleeft, kan al een tijdje bij GoPro terecht voor de Hero HD – een schokvaste camera die beelden vastlegt in 1.080p-resolutie. Met de Floaty Backdoor stelt de fabrikant een nieuw accessoire voor op maat van filmende waterratten.

De GoPro Hero HD heeft op korte tijd al heel wat harten weten te veroveren bij actieve filmliefhebbers die hun exploten graag in optimale kwaliteit vastleggen. De compacte camera wordt dan ook in heel wat variëteiten geleverd, van een kale uitvoering die alleen de essentiële zaken omvat tot overcomplete sets op maat van wagens, helmdragers en zelfs surfers.

Reddingsvest
De resem originele en handige accessoires die GoPro de laatste tijd op de markt bracht voor z’n succesnummer zijn ongetwijfeld niet vreemd aan die populariteit – er zit zelfs een 3D-camerabehuizing bij die met twee Hero HD’s werkt.

De meest recente aanvulling in de accessoirereeks is de Floaty Backdoor, een drijvend blokje dat vastgelijmd zit op een waterdichte achterklep voor de standaard camerabehuizing van de GoPro Hero HD.

Monteer de Floaty op de behuizing, en de camera zit niet alleen waterdicht opgeborgen maar blijft voortaan ook drijven. Een reddingsvest voor je camera als het ware, iets waar vooral actieve watersporters een boodschap aan zullen hebben.

De GoPro-camera’s en accessoires zijn rechtstreeks via de fabrikant verkrijgbaar, maar kunnen ook bij Belgische en Nederlandse webshops op de kop getikt worden. Voor meer informatie kan je hier terecht.

Vergeet vooral ook niet om het YouTube-kanaal van GoPro een keer te bezoeken als je wel raad weet met actiegerichte filmpjes – je vindt er samples en commercials in Full HD. Hieronder serveren we alvast een voorproefje…
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.