Beeld

Drie nieuwe Blu-ray-spelers bij Philips

Philips heeft drie nieuwe Blu-ray-spelers aangekondigd voor 2011. De 5000 en 7000 Series weten ook raad met 3D-beeldmateriaal.

De nieuwe 3000 Series wordt gepositioneerd als instapper in het Philips-aanbod. Het toestel is ‘Wi-Fi ready’ en kan HD-audioformaten weergeven, terwijl DLNA-streaming en een USB-ingang je multimediacollectie naar de huiskamer brengen.

Het toestel is daarnaast ook DivX Plus HD-gecertificeerd, net als z’n twee duurdere broertjes uit de 5000 en 7000 Series

3D en Smart TV
De 5000 en 7000 zijn beide 3D-compatibele spelers. Ze zijn uitgerust met Philips’ nieuwe Smart TV-functionaliteit, die toelaat om muziek en video vanaf internet weer te geven op tv . Deze nieuwe feature zou ook toegang bieden tot on-demand diensten.

Beide premiumtoestellen beschikken over een ingebouwde Wi-Fi-verbinding, kunnen HD-audioformaten decoderen en bieden eveneens ondersteuning voor DLNA.

Voor deze toestellen stelt Philips ook een smartphone app beschikbaar, zodat je je telefoon als remote kan gebruiken.

Exclusief voorbehouden voor de 7000 is Philips’ meest recente ‘CinemaPerfect HD’-beeldverwerkingstechnologie, die een aanmerkelijk betere beeldkwaliteit belooft.

Voorjaar
De drie nieuwkomers worden dit voorjaar bij de dealers verwacht.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.